tisdag 7 december 2010

Julstress och sjukförsäkring!

Inser att det kommer att bli jul i år igen även om jag inte hinner med alla "måsten". det är en av nackdelarna med att jobba borta i veckorna - helgerna går alldeles för fort och allt ska hinnas med då. Axel är så stor nu så han kommer ihåg hur vi "alltid haft det" vid jul och ser till att jag inte glömmer att plocka fram en enda tomte. (Har försökt smuggla bort en del men han har saknat dem och letat fram dem).
Just nu så håller man på att se över sjukförsäkringen. Det som har missats måste fungera och rättas till så fort som möjligt, meningen är inte att enskilda individer ska hamna i kläm. Samtidigt så tycker jag det är viktigt att det görs ordentligt denna gång och inte hastas fram en alltför snabb lösning för att göra folk nöjda. Men förhoppningsvis så har vi en väl fungerande sjukförsäkring, som vi kan vara stolta över, innan sommaren!

1 kommentar:

  1. Sjukförsäkringen är inte dålig som den är, det är handläggarna på kassan som har dålig insikt i sjukdomar, rehabilitering och allt runtomkring.
    Det stora felet är att de får strunta i läkares rekomendationer.
    Återinför de gamla sjukförsäkringsnämnderna med krav på att de som sitter där har erfarenhet av att jobbat inom vården på något sätt, politiska erfarenheter ska inte vara något värda!
    Detta sägs av en (m)-politiskt aktiv som "drabbats" av kassan och pga det läst på reglerna ordentligt.

    SvaraRadera