måndag 20 september 2010

Glädje med bitter bismak!

Det känns verkligen som dagen efter idag, glädje blandat med någon bitter bismak. Att Alliansen fick ett så tydligt stöd var helt fantastiskt, det har känts bra, men man vågar inte tro på det förrän på valdagen. Folkpartiet backade några procentenheter i landet men vi ökade med några enheter i riksdagsvalet i Jönköpings län. Om man nu ska försöka se något positivt med Sverigedemokraternas intåg i Sveriges riksdags så är det att integrationspolitiken kommer upp på agendan på ett tydligt sätt. Eftersom det är en stor och viktig fråga så tycker jag det är bra med fokus på detta. Men sedan gäller det att kunna föra en nyanserad debatt som leder till något positivt och konstruktivt
Mandatfördelningen i länet är klart men nu är det en spänd väntan på att personkryssen ska räknas. Man räknar riksdagsvalet först, de ska vara klara med det på onsdag kväll. Därefter kommer kommunvalen och slutligen landstingsvalet. Vi som är politiker har dessa veckor en favoritsida på Internet; www.val.se , där kan du följa rösträkningen i hela landet.
Idag har jag varit ute i skogen och plockat kantareller, för mig är det ett perfekt sätt att rensa hjärnan och tänka på helt andra saker än politik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar