söndag 4 december 2011

Slaget om Sverige

Enligt almenackan så är det vinter och den 2:e advent idag, själv har jag varit och plockat rosor i trädgården idag så det känns definitivt inte som tre veckor kvar till jul! Efter som vi lever ett liv som innebär väldigt mycket resor och väldigt lite tid hemma så måste vi planera vår tillvaro. Detta innebär bla att vi redan köpt och slagit in alla julklappar - så skönt!
I kväll så börjar ett nytt program på TV 4 - Slaget om Sverige! Det är Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg, tidigare programledare för På spåret, som leder programmet. Sex olika lag, som representerar sex Svenska städer tävlar mot varandra. Det är först gruppspel där Eskilstuna, Sveg och Kiruna ingår i en grupp och Jönköping, Stockholm och Göteborg i den andra gruppen. Alla lag möter varandra inom gruppen, de som kommer på första respektive andra plats i gruppen möts i semifinal och sedan final, totalt nio program. Varför nu detta intresse för ett TV-program på min blogg?
Jo, jag har den stora äran att få representera lag Jönköping tillsammans men Lars Adaktusson (som också är vår lagledare) och Perla Bjurenstedt. Vi kommer att vara med på Juldagen, så bänka er nu på Söndagar kl 20.00 och håll tummarna för lag Jönköping.
Som de flesta program så är de inspelade i förväg, det var några hektiska dagar i samband med allahelgonahelgen, men oj vad roligt vi hade! Jag hoppas att ni kommer att få lika rolig och trevlig stund framför TV:n!

1 kommentar:

  1. De två största, efter mer makt törsta...en monetär diktatur, står nog på tur...men det kommer inte att lyckas...för enligt profetian kommer EMU att styckas..! När den högre nivån av medvetenheten, når folket 2012..finns ingen återvändo...ett nytt ekonomiskt system är redan färdigt att tas i bruk, nu när det gamla är så sjukt..och domen kommer att bli hård, över den onda kabalen...alltså, över dem som styrt över den sk "marknaden"...förvirring och oro kommer att råda, men det stabiliseras mot slutet av 2012....tro på på det, om ni vill...men detta kommer att hända, och det går inte att vända !

    ...och i Sverige kommer den onda kabalen dvs Alliansen, att se rött...för Juholt ligger rätt i tiden, men Fredrik han gillar inte den nya sviden...han avgår i all hast..och flyttar till sitt skatteparadis...där han sitter å räknar sina miljoner, han fått av Carema..som åldringar inte bortklema...

    SvaraRadera