tisdag 31 december 2013

Nyårslöften!

Som alltid så summerar man det gångna året på nyårsaftonen. Jag har haft i det stora hela haft ett bra år med hyfsad hälsa och en underbar sommar. Att mormor blev sjuk och dog är väl det som gör att jag inte fullt ut kan glädja mig åt 2013. Samtidigt är jag så tacksam över min lilla familj med en fantastisk make som stöttar mig i alla lägen och en underbar son som jag är så stolt över.
Inför det nya året så ska man ju ha någon form av nyårslöften. Jag lovar, att inte lova att börja träna! Det verkar vara det absolut vanligaste nyårslöftet och många springer iväg och köper gymkort efter helgerna. Det har jag också gjort, oj vad dyra de träningstillfällena blev. Eftersom jag köpte ett årskort och nyttjade det fem gånger så inser ni också att det var vansinnigt dyra träningstimmar. Eftersom jag inte kan träna pga min EDS ( medfödd kronisk ledsjukdom) så försöker jag istället att gå i naturen, det är gratis och alltid öppet.
Däremot så ska jag lova er att blogga mera. Jag inser att jag misskött bloggen och det har varit väldigt få inlägg hör. En anledning till detta är att jag får någon form av prestationsångest och skrivkramp. Men jag inser att de stora politiska händelserna skriver pressen om så jag tror egentligen att ni läsare snarare vill ha små funderingar i vardagen. Tänker jag rätt? Ge mig gärna respons så jag vet vad jag ska skriva om. För det är ju bortkastad tid om jag skriver och någon aldrig läser.....!

Jag önskar er alla ett riktigt gott slut och ett gott nytt år! Det är bara du som kan påverka hur ditt liv kommer att bli 2014 så se till att göra det till ett bra år!